Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

KONTAKTY

H-Květiny
Nákupní středisko, Jednota COOP
Zlechov, Uherské Hradiště
tel: +420 603 297 166
napište nám

NOVINKY

arr3DORUČENÍ KVĚTIN sv.VALENTÝNRůže a tulipány patří bezesporu k těm nejoblíbenějším darovaným květinám na svátek sv.Valentýna.... arr3Vánoce 2017Květiny doručujeme v adventním čase denně. Vánočně laděné květiny objednejte s předstihem, abychom... arr3LETNÍ DORUČENÍ KVĚTIN Rozvoz květin v letních měsících není nijak omezen, jen tulipány bohužel neobjednáváme a tedy ani... arr3Rozvoz květin před koncem školního rokuDen matek je za námi a pomalu končí měsíc květen. Rozvoz květin provádíme denně hlavně Uherské... arr3ROZVOZ KVĚTIN ZDARMAKvětiny ZDARMA doručujeme ve městě Uherské Hradiště, Jarošov, Kunovice, Staré Město. Rozvoz květin... arr3POSLAT KVĚTINY...Květiny rozvážíme a doručujeme převážně ve Zlínském, Jihomoravském a Olomouckém kraji. Můžeme vám... arr3Růže - Perfect Quality Roses Růže z Kolumbie mají pevnou stopku a nádherné velké květy... trvanlivost je výborná, délka... arr3Překvapte Vaše rodinné příslušníky nebo přátele, kteří jsou právě na lázeňském pobytu.Zpříjemněte Vašim blízkým lázeňský pobyt a pošlete jim květiny, pro potěšení a radost, na jejich... arr3Květiny a jejich přenos v těchto mrazivých dnech  Kytice doručujeme denně a to i v neděli ve Zlínském a Jihomoravském kraji. Květiny na Valentýna... arr3Vánočně laděné květiny s dovozem, doručením Vašim blízkým ve vánočním čase  Květinami vánočně laděnými se dokážete prostřednictvím naší služby "doručení květin" spojit s...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 600 Kč
skladem
naše cena 950 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 850 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů